Karkkipussi täynnä, onneksi otin tällä kertaa vain sopivan vähän. Tai no, ehkä vähän liikaa, mutta on se hyvä olla leffassa karkkia kun kerran kaikilla muillakin on. Se vaan kuuluu asiaan. Popcornit olisi tietenkiin parempia, mutta niistä tulee kova jano ja sitten pitää punnata vastaan puolet elokuvasta. Ajatus ei vain miellytä. Noniin, valot sammuu ja alkaa trailerit. Ai, tälläistä halivuudista tällä kertaa. Miksiköhän ne ei näytä paremmista elokuvista ikinä trailereita? Miksiköhän joo... Ja sitten mainokset. Karkkeja on mennyt jo aika paljo, toivottavasti riittää leffan alkuun asti. Aina samat mainokset, tyhmää. H&M on kanssa tehnyt mainoksen tänne, tätä en olekkaan nähnyt. Kaverilla on vieressä sipsejä, ne maistuu hyvin makean kanssa. Tuntuupas mainos typerältä, vaatteita varmaan pitäisi mainostaa mutta muistuttaa lähinnä överiksi vedettyä pop-oopperaa. Nyt alkaa tuntua jo typerältä, muuta mainokset kestää sentään vain hetken aikaa, tätä on tullut jo ainakin reilun minuutin ellei jo kaksikin. NEXT!

Ei helvetti, nyt alkaa jo ahdistamaan. Sama naisen pop-valitus on jatkunut jo Mtv:n musiikkivideon verran ja mainoksessa näytellyt heppu on kuollut ja noussut nähtävästi takaisin eloon. Ja mimmi jatkaa ja jatkaa ja jatkaa valitustaan. Karkit alkaa olla loppu. Nyt ei piruviete, tässä ei ole enää mitään järkeä, yleisön seasta alkaa nousta syviä huokauksia ja ääneen ihmettelyä. -Hei nyt joku vois heittää ton mainoksen huushelekutaan täältä! Naisen valitus tulee vielä toisen kerran, mies nousee kuolleista ja koko tapahtumaa säestää pop musiikki sieltä imellimmästä päästä. Tämän viiden minuutin kärsimyksen tarjosi H&M uusine mainoksineen ja ansaitsi yleisön taputukset päätyttyään. Tarkoitus oli luultavasti mainostaa vaatteita, mikä ei kyllä tässä käynyt ilmi, mutta lopputulos oli katsojien mieliin syöpynyt kuva kirjaimista h ja m juuri kun hirvittävä pakkosyötöllä 'tarjottu' mainos loppui. Joku on varmaan puhunut onnistuneesta mainoskampanjasta.

Kukaan ei enää osannut olla normaalisti, jotain outoa tapahtui juuri. Karkit loppui ja popcornit rapisee ympäri salia kiusallisen houkuttelevasti. Kiva ruveta kattomaan elokuvaa. Onneksi Broken Flowers on niin hyvä kuin pitääkin ja Bill Murray on tapansa mukaan loistava.